Bijdragen aan een beter en schoner milieu. Kom bij op bezoek bij Neste en ontdek hoe!

Type Excursies
Duur 4 uur
Prijs vanaf € 6,00
Vertrekplaats Excursiebusstation t.h.v. ss Rotterdam/Katendrecht
Reisinformatie Per bus

Een schonere planeet achter laten voor onze kinderen, dat is onze missie. Wil jij weten hoe wij bijdragen aan een beter en schoner milieu. Kom bij ons op bezoek en ontdek hoe!

Neste is werelds grootste producent van hernieuwbare diesel, geraffineerd uit afval en residuen. Momenteel introduceren we ook hernieuwbare oplossingen voor de luchtvaart en kunststofindustrie. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid staan voor ons centraal in alles wat we doen. Dit is de enige planeet die we hebben, dus we zijn allemaal verantwoordelijk om haar in vorm te houden.

Wil jij weten hoe Neste zichzelf en onze klanten in staat stelt om de uitstoot van broeikasgassen effectief te verminderen. Hoe doen wij dat nu precies? Heb je altijd al een raffinaderij van “binnen” willen zien of wil je met eigen ogen zien wat nu het verschil is tussen Neste en een conventionele raffinaderij?

En wil je weten wat een operator nu heel de dag doet? Of misschien heb je altijd wel in een laboratorium willen rond snuffelen. En hoe zit dat met de veiligheid? Dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Al deze dingen kun je ontdekken bij Neste Netherlands. Kom jij ook? Dan zetten wij de koffie klaar!

Extra opstapmogelijkheid metrohalte Tussenwater

Voor de excursie op zaterdag 10:45 uur is het ook mogelijk om op te stappen bij metrohalte Tussenwater. Op je e-ticket vind je de exacte opstaptijd. Dit zal +/- 15 tot 20 minuten later zijn dan de aangegeven starttijd.

Kinderen tot en met 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassenen.
Het maken van foto’s/video’s is niet toegestaan.
Telefoon en/of smartwatch mogen niet mee het terrein op.
Legitimatie verplicht!