Bezoek de scheepswerf van Damen Shiprepair Rotterdam

Type Excursies
Duur 3 uur
Prijs vanaf € 6,00
Vertrekplaats Excursiebusstation t.h.v. ss Rotterdam/Katendrecht
Reisinformatie Per bus

In het centrum van de MariTeame haven ligt Damen Shiprepair Rotterdam. Samen met onze MariTeam partners voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan schepen.

Met maar liefst twee locaties in de Rotterdamse haven, zes droogdokken en twee drijvende dokken is het een komen en gaan van schepen. Saai is het werk nooit. De ene dag komt er een cruiseschip aan voor onderhoud en de volgende dag voeren we een spoedreparatie uit aan een containerschip. Dag en nacht wordt er doorgewerkt om de schepen zo snel mogelijk weer back in business te krijgen.

Deze excursie bied je de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen en mee te gaan op een rondleiding langs onze dokken. Je brengt een bezoek aan het grootste droogdok op de werf in Schiedam van maar liefst 305 meter lang en ruim 48 meter breed. Vervolgens ga je langs bij één van onze drijvende dokken. Onder het genot van een klein hapje en een drankje kun je genieten van het reilen en zeilen op deze MariTeame scheepswerf.

Extra opstapmogelijkheid metrohalte Marconiplein

Op zaterdag en zondag bij startijd 12:15 uur is het ook mogelijk om op te stappen bij metrohalte Marconiplein. Op je e-ticket vind je de exacte opstaptijd. Dit zal +/- 15 tot 20 minuten later zijn dan de aangegeven starttijd.

Vanaf 12 jaar.
Stevige schoenen, lange broek en bedekte schouders verplicht.
Legitimatie verplicht. Paspoort of ID-kaart verplicht. Rijbewijs niet mogelijk.