Bezoek de breakbulk experience bij Broekman Logistics en aansluitend de roeiers

Type Excursies, Familie en Kinderen, Vaartochten
Duur 3,5 uur
Prijs vanaf € 6,00
Vertrekplaats Ponton K3 t.h.v. ss Rotterdam/Katendrecht
Reisinformatie Per boot

Ook dit jaar verwelkomt Broekman Logistics weer graag eenieder die graag het echte havenleven in actie wil zien, op de Breakbulk terminal op de Heijplaat.

Dit jaar doen wij dat in samenwerking met de KRVE, de roeiers van Rotterdam. De manier om de roeiers te bezoeken is natuurlijk via het water. De Waterbus Rotterdam brengt je vanaf de opstapplaats naar het hoofdkantoor van de KRVE op de Heijplaatweg waar je kennis maakt met Broekman Logistics en dé roeiers uit Rotterdam.

Eerst zul je een rondleiding krijgen over de Terminal van Broekman Logistics, waar de stuwadoors met grote kranen de meest zware objecten op- en overslaan, en kun je zien hoe bijvoorbeeld die windmolens eigenlijk op zee terecht komen!

Daarna vervolgen we de rondleiding op het terrein van KRVE, waar verschillende activiteiten aangeboden worden en je op een leuke en informele wijze kennis maakt met deze bedrijven uit de Waalhaven. Er is van alles te zien en te doen voor jong en oud. Stap aan boord van ons partyschip en maak een spectaculaire vaartocht door de haven. Wil je extremer? Spring dan samen met onze roeiers op één van onze werkvletten en vaar een rondje op het water. Bij de KRVE ontdek je ook Merwelands Shipyard Rotterdam en ShoreTension.

Kortom, deze excursie is een must do tijdens de Wereldhavendagen!

Legitimatie verplicht.