Favoriet
Terug naar overzicht

De haven, daar wil je werken! Vind je droombaan op Watertalent

Details

Combined Shape
vr. 2 Sept
MATCH

De haven, daar wil je werken! Vind je droombaan op Watertalent

Ben je benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden in de haven & industrie? Van starter tot professional en van mbo- tot wo-niveau, voor iedereen is er iets te doen. Op Watertalent vind je 500+ vacatures in de Rotterdamse haven. Oriënteer je en solliciteer gemakkelijk en snel bij het bedrijf wat jou aanspreekt. En wel zo prettig, jouw sollicitatie wordt altijd doorgestuurd naar deze organisatie zodat je altijd direct met hen contact komt.

Intrigeert de haven je, maar weet je nog niet zo goed wat je hier kan of wil doen? Watertalent helpt je verder. We gaan graag met je in gesprek om die droombaan voor je naar boven te toveren tijdens het MATCH Event. Daarnaast geven we je graag tips voor een op-en-top cv en LinkedInprofiel.

Mainport Talenten Diner 2022 – scoor je hbo- of wo-stage terwijl je dineert met CEO’s
Zit jij in je 3e of 4e jaar van je studie en zoek je een stage, afstudeerplek of traineeship? Schuif dan op 4 oktober 2022 aan bij het Mainport Talenten Diner 2022 in het Inntel Hotel Rotterdam. Hier ga je in gesprek met minimaal 4 toonaangevende bedrijven uit de haven & industrie. Niet met de minste mensen trouwens, want wij zorgen dat er een CEO, directielid of hoge leidinggevende uit het werkveld aan tafel zit. De échte goede gesprekken ontstaan natuurlijk onder het genot van een heerlijk en luxe viergangendiner.

Watertalent organiseert het Mainport Talenten Diner dit jaar voor de 12e keer. Iedere editie hebben meerdere studenten een toffe stage aangeboden gekregen. Je kunt je nu al aanmelden voor dit event in oktober. Wil je meer weten? Check dan de website of kom langs op het MATCH Event.

https://www.watertalent.nl/nl/studentinfo_mtd2022

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.