Favoriet
Terug naar overzicht

Zet ook een stukje haven naar jouw hand!

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
HM Group
vacatures

Dag in, dag uit werken in de dynamiek van een wereldhaven. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Met 250 teamspelers die exact weten wat er van ze verwacht wordt, zetten wij een stukje haven naar onze hand. De kernwaarden vakmanschap, betrokken, nieuwsgierig en plezier zitten in het HM Group DNA. Dat merken klanten, leveranciers en niet in de laatste plaats collega’s die bij ons aan de slag gaan.

Maak op vrijdag 1 september aan onze statafel kennis met Jeffrey Wiltenburg (Manager Container Transport) en Lenny Molleman (Manager HR) van HM Group. Zij vertellen je graag meer over onze werkzaamheden, uitdagingen en natuurlijk carrièrekansen. HM Group is een van de meest aansprekende logistieke dienstverleners voor de (zeevracht)expediteurs in de Rotterdamse haven. We doen eigenlijk alles wat je rondom de haven verwacht. Naast laden en lossen zijn we goed in ompakken, zending klaarmaken, containers uithalen en alle douaneformaliteiten die daarbij horen. We hebben vijf operationele afdelingen: Container Transport, Speciaal Transport, Container Freight Station, Customs en Stevedoring. En om voor de operationele afdelingen alles tot in de puntjes te verzorgen, hebben we ondersteunende professionele afdelingen Business Development, Finance, HR, IT, QHSE en Facility in huis. Kortom, een professionele organisatie waar je je carrière écht mee in beweging zet. Zijn we een MATCH?

Bijzonderheden

Werken in de haven is met niets te vergelijken. Binnen de wereld van transport en logistiek zijn dan ook honderden begrippen gangbaar. Wil jij weten wat die betekenen? Wij hebben ze allemaal helder voor je uitgelegd.

https://www.logisticsglossary.com/nl/?ref=hooymeijer

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.