Favoriet
Terug naar overzicht

Wij zoeken collega’s, want Koole groeit. Hard.

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Koole Terminals
Bekijk hier de vacatures!

Wil je leren en groeien? Dan is Koole jouw springplank om het beste uit jezelf te halen. Want we zijn op weg om de grootste van Europa te worden.

Bij Koole vinden we dat jij het beste verdient. Daarom hebben we niet alleen functies waarin je je ei kwijt kunt, maar bieden we je ook een stevig salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze internationale werkomgeving zorgt voor een interessante, vrije dynamiek en een brede kijk op de ontwikkelingen.

Bekijk snel onze openstaande vacatures op de website of kom ons ontmoeten bij MATCH tijdens de Wereldhavendagen in het Nieuwe Luxor Theater!

Bijzonderheden

Over Koole
Koole Terminals is een toonaangevend en onafhankelijk opslag-, verwerkings- en logistiek bedrijf, dat groei mogelijk maakt door innovatieve dienstverlening voor groot-volume producten.
Met 21 strategisch gelegen terminals in Europa en een totaal volume van 5,387,000 CBMcbm, weerspiegelt Koole de diversiteit van de behoeften van haar klanten. Van het transporteren, opslaan, mengen en verwerken van een breed scala aan producten, tot het garanderen van een lage CO2-voetafdruk door middel van gefocuste energie-efficiëntie. Al deze oplossingen worden altijd op een veilige, betrouwbare en duurzame manier aangeboden.

Groei mee met het hart van de haven! Stap in de wereld van Koole. Een dynamische wereld. Van doeners en denkers, kennis en ambitie, mooi werk én een mooi salaris.
Neem een kijkje op: https://koole.com/carriere/

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.