Favoriet
Terug naar overzicht

Werken bij RWG

Details

Combined Shape
vr. 2 Sept
MATCH

Wij staan open voor nieuw talent dat ons team kan versterken!

Rotterdam World Gateway is een ultramoderne containerterminal op de Tweede Maasvlakte en biedt 24/7 een veilige, duurzame en efficiënte containerafhandeling in Rotterdam, dé belangrijkste doorvoerhaven van Europa. De hoge mate van automatisering maakt ons uniek en stelt ons in staat een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers te realiseren.

De grootste containerschepen worden dagelijks efficiënt geladen en gelost door de enorme kadekranen die bijna volledig automatisch werken. Containers worden via AGV’s (automatisch geleide voertuigen) van kraan naar opslag vervoerd. Als toegangspoort tot Europa zorgt RWG, met een jaarlijkse capaciteit van ongeveer 2,5 miljoen containers, voor een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar consumenten in Europa. Containers worden van en naar achterland vervoerd via truck trein en binnenvaart.

Werken bij RWG biedt een unieke ervaring. Als medewerker kom je te werken op één van de modernste terminals ter wereld in professioneel team. De 24/7 organisatie die ons kenmerkt brengt ook een bijzondere dynamiek met zich mee, dit zorgt ervoor dat geen dag het zelfde is. RWG geeft alle ruimte om werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling. Er wordt ook veel waarde gehecht aan diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Wij staan open voor nieuw talent dat ons team kan versterken.

Wil je je met ons in gesprek? Dat kan! Bezoek ons seminar of kom langs bij onze stand in LantarenVenster op vrijdag 2 september tijdens MATCH | Career Event.

Over het seminar:

What the hack? Data, technology and containers in a sustainable sandbox!
Een containerterminal is niet de eerste plek waar je aan denkt als het gaat om duurzaamheid en innovatie. Toch is RWG een vooruitstrevende terminal die alles in huis heeft als het gaat om data, AI en technologie.

Bekijk in de tussentijd alvast de vacatures op onze website.
RWG – Werken bij – Vacatures | www.rwg.nl

Als je interesse hebt in een vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren door in de functiebeschrijving te klikken op de button ‘solliciteren’. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via [email protected]

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.