Favoriet
Terug naar overzicht

Kom werken bij Modality!

Details

Combined Shape
vr. 2 Sept
MATCH

Binnen Modality werken we met een platte en informele organisatiestructuur. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog; het nemen van verantwoordelijkheid en eigen initiatief juichen wij van harte toe. Persoonlijk contact en collegialiteit zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Gaat er iets mis met een project, dan werken we met zijn allen (ook de directie!) mee aan de oplossing.

Zicht op het eindresultaat
Modality is met 25 jaar ervaring een expert in het automatiseren van inland terminals, barge- rail- en truckoperators. Dit betekent dat we zorgen dat processen rondom containervervoer zoveel mogelijk automatisch verlopen en daarmee zo efficiënt mogelijk afgehandeld worden.

Je hoeft overigens niet over logistieke kennis te beschikken om onderdeel uit te mogen maken van ons team. We laten je graag kennis maken met de internationale wereld van containerautomatisering, waarbij je ook echt zicht hebt op het eindresultaat en de meerwaarde die onze softwareoplossingen bieden voor de klant.

Join the club!
Bij Modality staan humor en collegialiteit hoog in het vaandel. We vinden het super als we collega’s aan ons team kunnen toevoegen die, naast dat ze het lekker vinden om hard te werken, onze grapjes en gezelligheid kunnen waarderen.

Voel jij je prettig bij het werken in een informele cultuur? Vind je het belangrijk impact te kunnen maken bij het uitvoeren van je werkzaamheden en zicht te hebben op de toegevoegde waarde die je biedt voor onze klanten? Wil je meters maken in teamverband maar ook tijd hebben voor ontspanning en leuke uitjes? Dan hebben we jou graag aan boord!

Kom langs bij onze stand in LantarenVenster op vrijdag 2 september tijdens MATCH | Career Event.

Alvast een rondleiding door de organisatie?
Klik dan hier!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.