Favoriet
Terug naar overzicht

Werken bij het Havenbedrijf

Details

Combined Shape
vr. 2 Sept
MATCH
Havenbedrijf Rotterdam

Waar werk je over tien jaar? En over vijf jaar? En over drie maanden? Misschien wel bij ons. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft de ambitie om de Rotterdamse haven uit te laten groeien tot de beste en meest duurzame ter wereld.

Come. Grow. Go. Make It Happen

Wij zoeken mensen die daaraan willen bijdragen en die -samen met collega’s- het beste uit zichzelf willen halen. Mensen die met professionals uit totaal verschillende disciplines vandaag willen werken aan de haven van morgen. Als je bij ons komt werken, weten we dat het niet voor altijd is. Zo zit de wereld in elkaar. Je leert, draagt bij aan en groeit verder. Dat kan binnen onze organisatie en erbuiten. Daarom zeggen we COME, GROW, maar ook GO. De komende jaren worden uitdagend, vernieuwend en mooi. Voel jij je aangesproken?

Bekijk hier alvast de openstaande vacatures en kom langs bij onze stand in LantarenVenster op vrijdag 2 september tijdens MATCH | Career Event.

 

Bijzonderheden

Diversiteit en inclusiviteit

Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit en inclusiviteit ons beter maakt. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt het Havenbedrijf niet alleen interessanter, maar ook meer succesvol. Daar zijn we van overtuigd. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Wij vinden dat iedereen een kans verdient om zijn of haar kwaliteiten te tonen.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.