Favoriet
Terug naar overzicht

Wereldhavendagen P&O Ferries Dagcruise 2022

Details

Combined Shape
za. 3 & zo. 4 Sept
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 06:15 uur)
Excursies
Rondvaarten
P&O Ferries
Tickets vanaf €60

Vaar mee met de Dagcruise van P&O Ferries tijdens de Wereldhavendagen.
Op zaterdag 3 of zondag 4 september kun je aan boord stappen van de Pride of Rotterdam of de Pride of Hull en meevaren naar het centrum van Rotterdam.

Aangekomen in Rotterdam laat P&O Ferries, in samenwerking met de diverse nautische dienstverleners, een mooie demonstratie zien en maken een spectaculaire draai voor de Erasmusbrug. Elk jaar weer het absolute hoogtepunt van deze cruise!

Voorlopig programma
09:00 Check-in Europoort geopend
10:00 Boarding
11:00 Vertrek vanuit Europoort
13:00 Aankomst Erasmusbrug (je kunt niet van boord)
14:15 Vertrek Erasmusbrug
16:15 Verwachte aankomst in Europoort

Aan boord is er van alles te doen. Je kunt een kijkje nemen in een aantal hutten, de shops zijn open, er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de bars, je kunt lunchen* in een van de restaurants en er is live entertainment voor jong en oud. Je hoeft je geen moment te vervelen. Vanaf de buitendekken heb je het beste en mooiste uitzicht over de Rotterdamse haven.

Er is geen openbaar vervoer naar de haven. Reis je met de auto? Je kunt gratis parkeren bij de terminal van P&O Ferries. Volg de borden “kantoren” overhandig je boekingsnummer en geldige reisdocumenten bij de receptie. Je kunt ten laatste om 10:00 uur inchecken.

Voorafgaand aan de excursie ontvang je een mail waarin wordt gevraagd om persoonsgegevens van jezelf en je mede bezoekers door te geven. Na aanlevering dienen wij deze gegevens in bij het betreffende excursie bedrijf. Zij verwerken dit voor veiligheidsredenen in hun aanmeldsysteem voor toegang tot de bedrijfslocatie. Deze gegevens worden na de excursie verwijderd uit het aanmeldsysteem.

Bijzonderheden

* verplichte keuze bij buffetlunch uit 1e of 2e zitting. 1e zitting is van 11:30 tot 12:30 uur. 2e zitting is van 13:00 tot 14:00 uur.

Promotionele voorwaarden:
Boek voor een dagcruise op 3 of 4 september als voetpassagier vanaf €60,= p.p. Kinderen 4 t/m 15 jaar) ontvangen €10 p.p. korting op het ticket en kinderen t/m 3 gaan gratis mee. Toeslag Lunch €20,= p.p

Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de dag zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Europoort en zal het opengesteld zijn voor bezichtiging. Restitutiegeld voor de betaalde maaltijden is dan niet mogelijk.

Parkeerplaats bij P&O Ferries terminal in Europoort is gratis. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam centrum is het niet mogelijk aan/van boord te gaan. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud.

Volledige Promotionele en Algemene voorwaarden P&O Ferries zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op
www.poferries.com.

Tickets

za. 9 Sept.
10:00 - 16:15
zo. 10 Sept.
10:00 - 16:15
Bootexcursie
Group
Rolstoelvriendelijk
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Combined Shape
Engelstalig
P&O Ferries
Luxemburgweg 2
3198 LG, Europoort
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.