Favoriet
Terug naar overzicht

VIP arrangement tijdens Wereldhavendagen Dagcruise 2 en 3 september 2023

Details

Combined Shape
Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 06:15 uur)
Excursies
Rondvaarten
P&O Ferries
Tickets vanaf €95

Vaar mee met de Dagcruise van P&O Ferries tijdens de Wereldhavendagen.
Op zaterdag 2 of zondag 3 september kun je aan boord stappen van de Pride of Hull of de Pride of Rotterdam en meevaren naar het centrum van Rotterdam.

Aangekomen in Rotterdam laat P&O Ferries, in samenwerking met de diverse nautische dienstverleners, een mooie demonstratie zien en maken een spectaculaire draai voor de Erasmusbrug. Elk jaar weer het absolute hoogtepunt van deze cruise!

Voorlopig programma
08:30 Check-in Europoort geopend
10:00 Boarding
11:00 Vertrek vanuit Europoort
13:00 Aankomst Erasmusbrug (je kunt niet van boord)
14:15 Vertrek Erasmusbrug
16:15 Verwachte aankomst in Europoort

Aan boord is er van alles te doen. Je kunt een kijkje nemen in een aantal hutten, er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de bars, je kunt lunchen* in een van de restaurants en er is live entertainment voor jong en oud. Je hoeft je geen moment te vervelen. Vanaf onze buitendekken heb je het beste uitzicht van de wereld over de Rotterdamse haven, onderweg vertellen we over wat er zoal te zien is.

Ook dit jaar kun je weer een VIP pakket boeken. Je maakt dan gebruik van een aparte incheckbalie, exclusieve ruimte aan boord op dek 9, welke alleen beschikbaar is voor jou als VIP-gast. Hier wordt je rond 10:00 uur ontvangen met koffie en lekkers en ontvangt een exclusieve lunch. Vanaf deze ruimte heb je ook direct toegang tot het buitendek voor een geweldig uitzicht.

Er is geen openbaar vervoer naar de haven. Reis je met de auto? Je kunt gratis parkeren bij de terminal van P&O Ferries. Volg de borden “kantoren” overhandig je boekingsnummer en geldige reisdocumenten (ID) bij de receptie. Je kunt ten laatste om 10:00 uur inchecken.

Voorafgaand aan de excursie ontvang je een mail waarin wordt gevraagd om persoonsgegevens van jezelf en je mede bezoekers door te geven. Na aanlevering dienen wij deze gegevens in bij het betreffende excursie bedrijf. Zij verwerken dit voor veiligheidsredenen in hun aanmeldsysteem voor toegang tot de bedrijfslocatie. Deze gegevens worden na de excursie verwijderd uit het aanmeldsysteem.

Boek hier je tickets

Bijzonderheden

In je Wereldhavendagen dagtrip is je retour van Europoort naar Rotterdam v.v. inbegrepen. Tevens is er gratis Live entertainment, toegang tot de kinderspeelhoek met leuke activiteiten, meedingen naar een gratis minicruise tijdens de tombola en parkeren bij de P&O Ferries terminal. Ook kun je genieten van een buffetlunch voor een toeslag vanaf € 20 per persoon.

Voor de afvaart van zaterdag geldt een toeslag van €5,-. Kinderen 4 t/m 15 jaar ontvangen €10 p.p. korting op het ticket. Kinderen 0 t/m 3 jaar zijn gratis maar dienen wel opgegeven te worden bij boeking.

Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de dag zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Europoort en zal het opengesteld zijn voor bezichtiging. Restitutiegeld voor de betaalde maaltijden is dan niet mogelijk. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminal in Europoort is gratis. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam centrum is het niet mogelijk aan/van boord te gaan. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud.

Buffetlunch €20*p.p. o.b.v. beschikbaarheid en verplichte keuze uit 1e of 2e zitting.
1e zitting is van 11:30 tot 12:30 uur & 2e zitting is van 13:00 tot 14:00 uur.

Volledige Promotionele en Algemene voorwaarden P&O Ferries zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op www.poferries.com.

Bootexcursie
Group
Rolstoelvriendelijk
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Combined Shape
Engelstalig
P&O Ferries
Postbus 1123
3180 AC, Rozenburg Europoort
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.