Favoriet
Terug naar overzicht

Van werken bij Gunvor Energy Rotterdam krijg je energie!

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Gunvor Energy Rotterdam
jobs

Gunvor Energy Rotterdam is onderdeel van de Gunvor-groep en gevestigd in de Rotterdamse haven. Onze productielocatie en de terminal hebben directe toegang tot de open zee en het Europese achterland.

Vanaf hier voorzien we miljoenen mensen van energie. Deze energie bestaat op dit moment vooral nog uit fossiele brandstoffen, echter we bereiden ons voor op de toekomst. Op dit moment wordt hard gewerkt aan diverse projecten in het kader van de energietransitie. Wij gaan van grijs naar groen!

Wil jij onderdeel zijn en meewerken aan de toekomstplannen loop dan  langs bij onze stand op 1 september.

Goede resultaten bereiken we alleen met de juiste mensen. Dat doen we onder andere door te investeren in jouw ontwikkeling! Goed opgeleide en toegewijde medewerkers die zich willen blijven ontwikkelen zijn van belang om de fabriek en terminal te opereren en onderhouden volgens onze hoge standaarden.

Wil je meer weten over ons kijk dan op onze website of Linkedin pagina.

Bijzonderheden

 

Persoonlijke groei vinden we belangrijk. Daarom investeren we volop in een veilige werkcultuur, trainings-en ontwikkelmogelijkheden. Zo kun jij jouw talent benutten en blijven groeien! Operators en Maintenance Technicians bieden we meerjarige opleidingstrajecten, die ervoor zorgen dat je je blijft ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid krijgt.

Vanzelfsprekend kun je ook rekenen op een uitstekend basissalaris, een 13e +14e maand, pensioen, bonusplan en diverse regelingen, zoals de 30% ploegentoeslag voor Process Operators. Voor bepaalde functies behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

Uiteraard kan de boog niet altijd gespannen staan, dus krijg je ook voldoende vakantiedagen en hebben we regelmatig teamuitjes en de jaarlijkse Summerparty om te ontspannen en om te werken aan de sfeer.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.