Favoriet
Terug naar overzicht

Ontdek de wereld van duurzame transport en logistiek!

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Transport en Logistiek Nederland

Loop op 1, 2 en 3 september langs bij het duurzaamheidsplein van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL).

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners. TLN ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport- en logistieke sector. Ook vertegenwoordigt TLN de belangen van haar leden op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau.

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) is actief op de arbeidsmarkt in transport en logistiek. En is opgericht door en vóór de sector. STL zorgt voor méér instroom en minder uitstroom en werkt voor bedrijven en de mensen die er werken. Wij brengen ze in beweging en helpen ze op weg. Zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven.

Heb je altijd al een keer in een vrachtauto willen zitten? Dan is dit nu je kans! Bij onze stand staan verschillende vrachtauto’s waar je zelf achter het stuur mag kruipen waardoor je je eventjes als een echte chauffeur voelt. Gaaf hé, dat uitzicht! Onze sector is continue in beweging en we laten dat maar al te graag aan jullie zien. Van waterstof tot elektrisch… zie en ontdek. Tot ziens op de Westerkade!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.