Favoriet
Terug naar overzicht

Stap aan boord bij Vertom!

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Vertom

We nemen je graag mee in ons brede aanbod van maritieme dienstverlening, die we aanbieden over de gehele wereld.

Vertom Shipping & Trading

Met onze eigen vloot van ruim 100 schepen, gericht op het short sea shipping segment in de droge bulk, zijn we altijd op zoek naar kapiteins, stuurmannen, (hoofd)werktuigkundigen en maritiem officiers. Ook is er genoeg ruimte aan boord voor stagiairs op onze schepen met Nederlandse vlag.

Lijkt het werk aan wal je toch uitdagender? Ook dan hebben we genoeg mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het plannen van de bemanning, het bezoeken van schepen als superintendent of zorg ervoor dat onze schepen op het juiste moment bij de klant zijn als broker. Maar ook als jij je liever met financiële zaken bezighoudt zijn er mogelijkheden voor jou!

Vertom Port Agencies & Freight Forwarding

We bieden via ons merk VertomCory wereldwijd onze Port Agencies aan. Met kantoren in de Verenigde Staten, over heel Europa, Azië en Australië hebben we een wereldwijde dekking voor de schepen van onze klanten.

We zijn met regelmaat op zoek naar waterklerken en operators om de scheepsbezoeken van onze klanten in de juiste banen te leiden.

Vertom Maritime Services

Het bezoek van een schip aan de haven staat nooit op zichzelf. Het schip moet waarschijnlijk nieuwe bevoorradingen krijgen en heeft een schoonmaakbeurt of misschien een nieuwe laag verf nodig.

Voor deze divisie zijn we op zoek naar collega’s met een vrachtwagenrijbewijs of ervaring in magazijnbeheer.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.