Favoriet
Terug naar overzicht

Solliciteer bij Neste en misschien word jij onze “creator of change”

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Neste
Bekijk onze vacatures

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere samenleving. Dan word jij misschien onze “creator of change”?

De hernieuwbare en circulaire oplossingen van Neste dragen bij aan een duurzamere samenleving en verminderen de afhankelijkheid van fossiele grondstoffen. Bij Neste werk je voor ‘s werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en duurzame vliegtuigbrandstof, en een pionier in het ontwikkelen van hernieuwbare en circulaire oplossingen. Want samen met onze werknemers creëren we de transformatie voor een duurzame toekomst.

Onze mensen delen allemaal dezelfde purpose: het creëren van een gezondere planeet voor onze kinderen. Zij zijn de drijvende kracht achter onze groei en transformatiereis. Door samen te werken met je collega’s, draag je bij aan het creëren van een positieve impact op het milieu en op de mensen, gemeenschappen en samenlevingen om ons heen.

Ben je chemicus, procesoperator of financieel expert en wil jij werken met een doel? Of ben je op zoek naar een interessante stageplaats? Ligt je expertise op het gebied van techniek, bedrijfsontwikkeling of duurzaamheid? Houd onze vacatures in de gaten via https://www.neste.nl/over-neste/carriere of kom eens langs bij onze collega’s Jacob Faber en Coen Dusseljee tijdens Match Event om de mogelijkheden te bespreken!

Samen bouwen wij de toekomst.

Bijzonderheden
  • Ons team in Nederland is gegroeid van 150 naar 350 collega’s in de afgelopen twee jaar op 6 locaties, en we zijn pas halverwege onze huidige groeiambitie! Wereldwijd telt Neste zo’n 5400 collega’s.
  • 68 nationaliteiten werken bij Neste aan een betere toekomst.
  • Onze raffinaderij in Rotterdam is momenteel de grootste bio-raffinaderij in Europa.
  • We investeren fors in de uitbreiding van de productiecapaciteit: €1,9 miljard in Rotterdam.
  • Onze hernieuwbare diesel is beschikbaar in 115 tankstations in Nederland.
  • Onze duurzame luchtvaartbrandstof is beschikbaar op vele grote internationale luchthavens, waaronder Schiphol.
  • We worden consequent opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices en de Global 100-lijst van ‘s werelds meest duurzame bedrijven.
  • In 2022 bedroeg de omzet van Neste 25,7 miljard euro.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.