Favoriet
Terug naar overzicht

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam streeft naar netto nul CO2 uitstoot, en dat doen wij met en voor onze klanten.

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam is de grootste raffinaderij van Europa en speelt daarom een grote rol in de energie van vandaag. Bovenal bestaat de uitdaging om de overstap te maken naar de energie van morgen, terwijl we tegelijkertijd onze klanten willen blijven voorzien van energie op dit moment. Shell werkt daarom hard aan een dynamische mix van duurzame producten, steeds minder gebaseerd op fossiele grondstoffen. Er zijn al veel concrete stappen gezet, zoals de nieuwste biobrandstoffenfabriek die Shell aan het bouwen is. Hier worden we vanaf 2025 brandstoffen gemaakt van onder andere plantaardige oliën en frituurvet. Ook werken we met partners aan het opslaan van CO2 onder de grond. We blijven ondertussen nadenken over de nodige volgende stap.

In Pernis werken we hard aan een schonere toekomst. Wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over. Je bent van harte welkom bij onze stand op de Wereldhavendagen!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.