Favoriet
Terug naar overzicht

Seabubbles Netherlands B.V.

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Seabubbles Netherlands B.V.

Seabubbles: een auto, vliegtuig en boot in één. Beleef onze innovatieve comfortabele en geruisloze draagvleugelboot

Vaar in een andere dimensie met Seabubbles. Seabubbles gaat voor de next level! Seabubbles is ontstaan om op een duurzame wijze de files weg te nemen door de onbenutte vaarwegen op een comfortabele wijze te bevaren.

Seabubbles staat voor een unieke ervaring. Zero golven, zero geluid en zero uitstoot! Drink comfortabel een glas wijn of eet een broodje zonder te knoeien. Voer een gesprek fluisterend aan boord, zonder zeeziek te worden en geniet van de omgeving met de 360 graden view. Je hebt geen last van de uitlaatgassen in onze elektrische bubble. En de omgeving heeft ook geen last want we varen zonder golven. De enige reactie vanuit de omgeving die we wel met je moeten delen is dat je entree op zijn zachtst gezegd opvallend is wanneer je in je auto op vleugels geruisloos en zonder golven langs komt varen. Menig camera en grootheden hebben een foto in of van onze bubble gemaakt.

Het ontwerp is gebaseerd uit de auto, boot en vliegtuigindustrie en geïnspireerd vanuit de natuur. Seabubbles Netherlands heeft vele samenwerkingen met innovatieve bedrijven uit Europese landen. We houden kantoor in Frankrijk en uiteraard Nederland. Wij hebben de eerste gepatenteerde innovatieve draagvleugelboot die personen betaald mogen vervoeren. De eerste pilot is op het Meer van Annecy in juli en augustus 2023. Onze technologieën en software zijn daarvoor uitgebreid getest o.a. bij MARIN. Ook naar het onderhoud is gekeken. De belangrijke onderdelen zijn internationaal eenvoudig verkrijgbaar door de samenwerking met internationaal gerenommeerde partijen. Met deze innovaties kunnen we duurzaam en tegen veel lagere operationele kosten varen. Met vleugels onder de bubble is de weerstand beduidend lager en is minder energie nodig om te varen.

Bijzonderheden

Met onze vleugels varen we al op lage snelheid, vanaf 8 knopen op vleugels en is de cruising snelheid 12 knopen. Met een vergelijkbare boot, niet varend op vleugels en op een fossiele brandstof, besparen we circa 100 kg CO2 uitstoot per vaaruur!

Wil je meer info over onze bubbles, mee helpen in de verdere ontwikkeling of wil je meevaren, kom dan langs bij onze stand en bubble en we bespreken de mogelijkheden. Of zie de bubble varen tijdens de demo’s!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.