Favoriet
Terug naar overzicht

Ontdek hoe wij een gezondere planeet voor onze kinderen creëren met oplossingen die vandaag beschikbaar zijn.

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Neste

De hernieuwbare en circulaire oplossingen van Neste dragen bij aan een duurzamere samenleving en verminderen de afhankelijkheid van fossiele grondstoffen. Ontdek op onze stand hoe wij afval- en reststromen, zoals gebruikt frituurvet, raffineren tot hernieuwbare brandstoffen en duurzame grondstoffen voor polymeren en chemicaliën.

Onze mensen geven op de stand ook meer informatie over onze activiteiten op de raffinaderij in Rotterdam, die momenteel de grootste bio-raffinaderij is in Europa.

Ben je op zoek naar carrièremogelijkheden bij Neste? Werkzoekenden zijn ook van harte welkom om op onze stand persoonlijk met ons team kennis te maken. De investering van ongeveer 1,9 miljard euro voor de uitbreiding van de raffinaderij in Rotterdam zal niet enkel de productiecapaciteit van hernieuwbare producten vergroten, maar ook de werkgelegenheid.

Daarom zoeken we mensen die gepassioneerd zijn over hun werk en mee willen bouwen aan onze groei. Werknemers die open staan ​​om te leren en nieuwe dingen te creëren, en gedijen in onze internationale werkgemeenschap. In ruil daarvoor kunnen we je kansen bieden om je te ontwikkelen, te groeien en je carrière te bevorderen. Kom met ons praten en misschien bouw jij mee aan een gezondere planeet voor onze kinderen.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.