Favoriet
Terug naar overzicht

Ontdek hoe Vopak helpt de wereld te veranderen

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Vopak

Vopak is de wereldleider in tankopslag en zorgt voor een veilige en betrouwbare opslag van producten die een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de energie voor verwarming of vervoer, de chemicaliën waarmee bedrijven miljoenen nuttige producten kunnen maken en de eetbare oliën om voedsel te bereiden.

Binnen Vopak wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de infrastructuur die nodig is voor de producten die we in de toekomst zullen gebruiken zoals waterstof, biobrandstoffen, recycled plastics of langdurige energieopslag. De helft van het groeikapitaal van Vopak tot 2030 is gereserveerd voor infrastructuur voor de energietransitie.

Bij ons op de kade zullen we verschillende activiteiten organiseren voor jong en oud waarbij je op een leuke manier wat kan ontdekken over de belangrijke rol van de tankopslag in de Rotterdamse haven. Want, hoe werkt zo’n terminal met tanks nou eigenlijk? En, wat zijn het voor grondstoffen die in de tanks zitten? En wat wordt er gedaan op het gebied van duurzaamheid? In onze stand zullen wij dit allemaal laten zien!

Daarnaast geven we een inkijkje hoe op een veilige manier wordt gewerkt. Door middel van een levensgroot memory spel leert iedereen kennis maken met de persoonlijke beschermingsmiddelen en de apparatuur die bij ons op de terminals worden gebruikt. Daag je vrienden en familie uit en speel mee!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.