Favoriet
Terug naar overzicht

Maersk gaat ALL THE WAY: te Land, ter Zee en in de Lucht

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Maersk

Maersk is altijd in beweging en van vele markten thuis.  Bezoek onze stand en ervaar zelf wat end-2-end geïntegreerde container logistiek betekent:  te Land, ter Zee en in de Lucht.  Maersk helpt je bij het vinden van de juiste en meest efficiënte oplossingen voor jouw Supply Chain.  Daarbij is Maersk zeer actief en vooruitstrevend op het gebied van diversiteit, duurzaamheid, betrokkenheid bij de gemeenschap in alle landen waar zij gevestigd is.  Ook is zij een vooraanstaand medespeler binnen de Ocean Cleanup.  Binnen al onze activiteiten staan zowel de mens als klant centraal.

In onze stand, en op de andere dagen, kun je meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden binnen Maersk. Op vrijdag 1 september zijn wij ook te vinden op het MATCH event in het Nieuwe Luxor Theater.

Er zijn ook diverse activiteiten te doen in onze stand, en daarbuiten:
1. Bezoek een écht Schip:  Kom naar de stand en schrijf je in voor een bezoek aan ons containerschip Vuoksi Maersk, waarbij je per tijdslot kunt reserveren.
2. Voor onze jonge toekomstige medewerkers en kapiteins:  Helpen met de Ocean Cleanup, of op de foto met de Kapitein?  Liever kleuren, een masker maken, buttons maken of een schip laden?  Ook dat is mogelijk!
3. Onze Rainbow container staat dit jaar op de Holland Amerikakade.  Tip:  Ook een heel leuk punt voor een (familie) kiekje!  Leuk als je de foto post op LinkedIn of Instagram met:  #MaerskWPD2023, #Maersk en #Wereldhavendagen.

Locaties van de programma’s (Wilhelminakade)
– Maersk stand: Kop van Zuid
– Maersk schip: Holland Amerikakade
– Maersk Rainbow Container: Holland Amerikakade, naast de hoofdtribune

Wij wensen je bijzonder fijne Wereldhavendagen 2023 toe, met mooi weer en veel gezelligheid en begroeten je graag in onze stand!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.