Favoriet
Terug naar overzicht

Maak kennis met Alco Energy: innovatieve biochemie

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Logo Alco Energy Rotterdam
Alco Energy Rotterdam

Student of werkzoekend? Kom op vrijdag 1 september kennismaken met Alco Energy Rotterdam tijdens het MATCH | Career Event. Samen met andere potentiële werkgevers in het havengebied vertellen wij over carrièremogelijkheden en persoonlijke ervaringen. Alco Energy Rotterdam groeit, en wij zijn daarom regelmatig op zoek naar betrokken, nieuwe teamspelers voor verschillende functies.

Als een van de eerste bedrijven in de Botlek Europoort laat Alco Energy Rotterdam zien dat de chemische sector duurzaam kan zijn. Met bio-ethanol afkomstig uit maïs, groene CO2 geleverd aan glastuinbouw en veevoer gemaakt van reststoffen, is Alco Energy met recht een van de leiders van de energietransitie in de haven te noemen.

Zo’n 120 collega’s werken iedere dag hard samen om ons doel te halen: een volledig CO2-neutraal bedrijf vóór 2030. Onze processen worden continu verbeterd met aandacht voor veiligheid, milieu en productiviteit. Dit doen we met een lach op ons gezicht en vooral in een hecht team.

Ben jij ondernemend en wil je ook bijdragen aan de energietransitie in een innovatieve werkomgeving? Bezoek ons tijdens het MATCH | Career Event!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.