Favoriet
Terug naar overzicht

Leer het leukste familiebedrijf van Nederland kennen – Peinemann

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Peinemann

Sinds 1954 houden we ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal transport. We zijn gespecialiseerd in het draaiende houden van logistieke processen binnen de bouw, haven, industrie en logistiek. Dat doen we samen met meer dan 1.200 collega’s en 6.000 stuks equipment in de verhuur. Onze vloot bestaat o.a. uit heftrucks, kranen, reachstackers, hoogwerkers en elektrotrekkers.

Daarnaast bieden we oplossingen op het gebied van bouwlogistiek, industriële verhuizingen en bundeltrekken. Ook voeren we preventief en correctief onderhoud uit op haventerminals. Dit houdt in dat wij werken aan de allergrootste diepzeehavenkranen die er maar te vinden zijn in de Rotterdamse of Antwerpse haven. Het is fantastisch dat veel klanten langer dan 25 jaar met ons samenwerken, sommigen zelfs 50 jaar. Dit is het resultaat van hard werken, beloftes nakomen en er staan wanneer het nodig is.

Bij het familiebedrijf Peinemann zijn we altijd opzoek naar nieuwe collega’s die passen binnen de familie. Dus mocht je eventueel nadenken over een nieuwe stap of ben je je aan het oriënteren? Kom langs voor een bakkie en we vertellen je graag meer over de kansen die er liggen binnen ons bedrijf.

Bekijk ook onze vacaturewall, misschien staat jouw nieuwe uitdaging hier wel tussen en mogen we je binnenkort als nieuwe collega verwelkomen!

Ons deel op de kade staat vol met groot en klein industrieel equipment. Kom binnenkijken bij mobiele kraan van 100 ton, een grote reachstacker, heftrucks, hoogwerkers en nog veel meer.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.