Favoriet
Terug naar overzicht

Beleef het Loodswezen: kom naar onze stand, beklim de loodsladder en vaar mee!

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Nederlands Loodswezen

De haven van Rotterdam is de grootste van Europa. Loodswezen Rotterdam-Rijnmond loodst jaarlijks met ruim 220 onafhankelijke professionele loodsen meer dan 56.000 schepen vlot en veilig de havens in en uit.

Om de best mogelijke service te verlenen aan de scheepvaart zijn de registerloodsen beschikbaar onder alle omstandigheden. Hierdoor dragen wij in belangrijke mate bij aan het succes van o.a. de Rotterdamse haven; het kloppend hart van de Nederlandse Economie. Afhankelijk van de grootte en het type van het schip en de weersomstandigheden vervoeren we de loodsen met jetgedreven tenders of per helikopter.

Dat werk vraagt, zeker in een druk havengebied als Rotterdam-Rijnmond, om een uitgekiende logistiek en intensieve planning. Namens de registerloodsen zorgt Nederlands Loodswezen B.V. ervoor dat steeds op tijd de juiste, bevoegde, loods aan boord van het juiste schip komt.

Meer weten en het zelf ervaren? Bezoek onze stand, beklim de loodsladder klimmuur én bemachtig een vrijkaartje om zelfs met een van onze tenders mee te varen!

 

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.