Favoriet
Terug naar overzicht

Kom langs bij Zeeuw & Zeeuw

Details

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Kadeprogramma
Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw maakt je blij! Maak kennis met de toekomst: elektrisch rijden.

Tijdens de Wereld Haven Dagen staat Zeeuw & Zeeuw op de Holland Amerikakade met vier 100% elektrische modellen. Wij laten u tijdens deze dagen graag de voordelen en mogelijkheden zien rondom elektrisch rijden. Particulier opzoek naar een EV die past bij uw wensen en behoeften? Wij informeren u graag. Rijdt u veel zakelijk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres en geven wij u graag advies op maat.

Gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste EV-modellen? Dat kan natuurlijk ook. Ons verkoopteam vertelt u graag alle ins- en outs over de aanwezige elektrische modellen, waarbij u de mogelijkheid heeft om de EV zowel van binnen als buiten van dichtbij te bewonderen.

Z-Energy
Naast de verkoop van elektrische modellen denken wij ook graag met u mee over een laadoplossing die het beste bij uw situatie past. Met Z-Energy adviseren wij u graag over de beste laadpaal bij u thuis. Binnen 3 weken kunnen we u voorzien van een werkende laadpaal bij u thuis zodat u altijd met een volle accu kunt vertrekken.

Daarnaast bieden wij bij Zeeuw & Zeeuw, naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekering, een eigen leasetak en drie schadeherstelbedrijven. Tevens onderscheiden wij ons in het kader van “Maakt je blij”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Tot ziens op de Wereld Haven Dagen!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.