Favoriet
Terug naar overzicht

Kom langs bij Zeeuw & Zeeuw

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw maakt je blij! Maak kennis met de toekomst: elektrisch rijden.

Tijdens de Wereldhavendagen staat Zeeuw & Zeeuw op Willemsplein met vier 100% elektrische modellen. Wij laten je tijdens deze dagen graag de voordelen en mogelijkheden zien rondom elektrisch rijden. Particulier opzoek naar een EV die past bij jouw wensen en behoeften? Wij informeren je graag. Rijd je veel zakelijk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres en geven wij graag advies op maat.

Gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste EV-modellen? Dat kan natuurlijk ook. Ons verkoopteam graag alle ins- en outs over de aanwezige elektrische modellen, waarbij je de mogelijkheid hebt om de EV zowel van binnen als buiten van dichtbij te bewonderen.

Z-Energy
Naast de verkoop van elektrische modellen denken wij ook graag met je mee over een laadoplossing die het beste bij jouw situatie past. Met Z-Energy adviseren wij over de beste laadpaal bij thuis. Binnen 3 weken kunnen we je voorzien van een werkende laadpaal bij jouw thuis zodat je altijd met een volle accu kunt vertrekken.

Daarnaast bieden wij bij Zeeuw & Zeeuw, naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekering, een eigen leasetak en drie schadeherstelbedrijven. Tevens onderscheiden wij ons in het kader van “Maakt je blij”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Tot ziens op de Wereldhavendagen!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.