Favoriet
Terug naar overzicht

Kom kennismaken met de Douane!

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Douane
Vacatures

Kom kennismaken met de Douane!
Ben jij iemand met een scherpe blik die het overzicht kan bewaren? Kom dan kennismaken met de Douane. In onze escape room container kun je alvast éven in de verantwoordelijke rol van douanier stappen. Maar… de Douane doet natuurlijk veel meer dan containers en bagage controleren. Tijdens MATCH vertellen wij jou als student of young professional graag meer over alle functies bij de Douane.

Wat heeft de Douane als werkgever te bieden?
De Douane voert taken uit op het gebied van veiligheid, gezondheid, economie en milieu. Zo zorgen douaniers ervoor dat er geen beschermde dier- of plantsoorten, namaakartikelen of drugs via ons land de Europese Unie binnenkomen. En we dragen bij aan een sterke economie, onder andere door oneerlijke concurrentie tegen te gaan.

We doen ons werk op heel veel plekken: aan de grens, op havens en vliegvelden. Maar natuurlijk ook op kantoor. Onze medewerkers hebben een scherpe blik, bewaren het overzicht en kunnen doortastend optreden. Herken jij jezelf hierin en heb je een vmbo-gl, vmbo-tl, mbo 3, mbo 4, HBO- of WO-diploma? Dan zijn er volop mogelijkheden bij de Douane. Als medewerker Douane kun je bijvoorbeeld aan de slag in het toezicht, de aangiftebehandeling of klantmanagement. Maar ook op het vlak van slimme data en ict, of advies aan bedrijven over internationale regels rond in- en export.

Kortom, de Douane biedt zeer uiteenlopend werk door heel Nederland. Wij ontmoeten jou dan ook graag op vrijdag 1 september bij MATCH!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.