Favoriet
Terug naar overzicht

Kom aan boord bij JRC | Alphatron Marine!

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
JRC | Alphatron Marine

Heb je een passie voor techniek? Geweldig, dan ben jij de perfecte match voor ons team! Kom snel naar onze tafel en ontdek meer over de mogelijkheden om te werken of stage te lopen bij JRC | Alphatron Marine. Wij zijn namelijk op zoek naar technische mensen of mensen met affiniteit voor techniek. Ook als starter op de arbeidsmarkt ben je bij ons van harte welkom!

Het mooie van werken in de techniek is dat je direct zichtbaar resultaat boekt. Of je nu meewerkt aan de constructie van een brug voor een nieuw schip of een serviceklus uitvoert, jouw werk draagt bij aan het bouwen, verbeteren of herstellen van dingen. Het vraagt om creativiteit en het oplossen van problemen, waardoor het werk altijd afwisselend is. Techniek heeft de toekomst! Met de juiste opleiding en ervaring ben jij straks onmisbaar voor ons bedrijf!

Bij JRC | Alphatron Marine is het ons doel om elke dag het beste van onszelf te geven. Wij geloven dat de enige manier om dit te bereiken is door een verschil te maken voor onze klanten. Daarom zetten we al onze passie, expertise en gedrevenheid in om hun succes te garanderen. En dat kunnen we alleen met een team van gemotiveerde collega’s zoals jij! Elke werknemer bij JRC | Alphatron Marine draagt op zijn eigen manier bij aan onze diensten en producten. Wij noemen dit “The human touch in technology”. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat zich kan identificeren met onze kernwaarden: gepassioneerd, ondernemend, resultaatgericht, betrouwbaar en open. We houden van wat we doen en zijn er trots op. We zijn vernieuwers die buiten de kaders durven te denken en een stapje extra zetten. We zijn er voor onze klanten en collega’s en streven naar de beste resultaten. We luisteren naar de markt, hun behoeften en verwelkomen feedback. Eerlijkheid en transparantie zijn onze topprioriteiten.

Kom langs bij onze tafel tijdens MATCH – Wereldhavendagen en ontdek de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om met jou te praten en je meer te vertellen over JRC | Alphatron Marine, waar we technologie en passie samenbrengen in een unieke werkomgeving.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.