Favoriet
Terug naar overzicht

Inter-Techno

Details

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Kadeprogramma
Inter-Techno

Inter-Techno is al meer dan 40 jaar de leverancier in Nederland van het toonaangevende merk Bobcat. Bobcat is wereldwijd de markleider in compacte machines. De meest bekende Bobcat machines zijn de schrankladers welke o.a. in de Rotterdamse overslag gebruikt worden voor het aanrijden van (bulk) materiaal.

Tijdens de wereldhavendagen in Rotterdam tonen wij de innovatieve oplossing die Bobcat biedt voor de branche. Zo presenteren wij de Bobcat T7x welke volledig elektrisch is in zowel het rijden als voor het heffen van lading. Bobcat is uniek in dit concept en zorgt 100% emissievrije machine welke ook vrij is van hydrauliek olie. Hoe Bobcat dit gedaan heeft laten wij graag zien.
Verder presenteren wij de S86 schranklader uit de nieuwe R-Series welke is uitgerust met Stage V dieselmotor. Dit is de meest krachtige schranklader welke Bobcat ooit gebouwd heeft.

Innovatie houdt niet op bij alleen nieuwe en nog krachtigere machines, ook is de veiligheid van de machinist belangrijk. Door het nieuwe Bobcat MaxControl systeem op machines te bouwen is de machinist in staat om met zijn smartphone verbinding te maken met de machine. Door een speciaal ontwikkelde app kan de machine volledig bestuurd worden met de smartphone. Dit zorgt voor meer overzicht voor de machinist en een veiligere werkomgeving. Bovendien kan de machine ingezet worden in vervuilde omgeving welke normaal schadelijk is voor de machinist.

Inter-Techno verwelkomt u op onze stand welke ligt aan de Westerkade tegenover de Koorenterminal. Wij vertellen u graag meer over de Bobcat machines en wat wij voor u kunnen betekenen.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.