Favoriet
Terug naar overzicht

In Pernis werken we aan een schonere toekomst

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam is de grootste raffinaderij van Europa en speelt daarom een grote rol in de energie van vandaag en de energie van morgen. Hierbij spelen techniek, chemie en innovatie natuurlijk een belangrijke rol. Ben jij geïnteresseerd in deze onderwerpen? Wil jij meewerken aan het uitvoeren van concrete stappen richting een schonere toekomst? Kom dan naar onze seminar tijdens de Wereldhavendagen!

Bezoek ons seminar of kom langs bij onze stand in het Nieuwe Luxor Theater op vrijdag 1 september van 10:00-15.30 tijdens MATCH | Career Event.
Inschrijven voor dit seminar? KLIK HIER

Over het seminar (14.45 – 15.15 uur)

In Pernis werken we aan een schonere toekomst
Als grootste raffinaderij van Europa speelt Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam een grote rol in de energie van morgen. Bovenal bestaat de uitdaging om de overstap te maken naar de energie van morgen, terwijl we tegelijkertijd onze klanten willen blijven voorzien van energie op dit moment. Shell werkt daarom hard aan een dynamische mix van duurzame producten, steeds minder gebaseerd op fossiele grondstoffen. Er zijn al veel concrete stappen gezet, zoals de nieuwste biobrandstoffenfabriek die Shell aan het bouwen is. Hier worden we vanaf 2025 brandstoffen gemaakt van onder andere plantaardige oliën en frituurvet. Ook werken we met partners aan het opslaan van CO2 onder de grond. We blijven ondertussen nadenken over de nodige volgende stap, en wij nodigen je graag uit om met ons mee te komen denken! Ben jij geïnteresseerd in energie, techniek en verduurzaming? Zoek dan jouw volgende uitdaging bij Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.