Favoriet
Terug naar overzicht

Ontdek het EIC Mainport Rotterdam tijdens een dag vol avontuur!

Details

Combined Shape
Za. 2 Sep 2023
Meer te doen in de stad

Op zaterdag 2 september opent het Educatief Informatiecentrum Mainport Rotterdam (EIC) in Rozenburg haar deuren voor een uniek evenement: Expeditie EIC. Voor één dag is het EIC
toegankelijk voor iedereen die altijd al een kijkje binnen heeft willen nemen. Normaal gesproken is het centrum gedurende het jaar uitsluitend geopend voor scholen die hier een havenexcursie volgen.

Expeditie EIC belooft een onvergetelijke dag te worden, waar zowel jong als oud welkom zijn. Van 11:00 tot 16:00 uur kunnen bezoekers deelnemen aan een scala van leuke en interessante
activiteiten. Zo kunnen nieuwsgierige geesten proefjes uitvoeren in het chemielab, hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het knutselen met hout en volop springplezier beleven op het grote
springkussen.

Maar dat is niet alles. Er zijn bustochten door de haven, onder leiding van Dave van der Wal, bekend van TV Rijnmond. Deze rondritten bieden een unieke gelegenheid om de haven van Rotterdam van dichtbij te ervaren.

Daarnaast kunnen natuurliefhebbers zich verheugen op een ontdekkingstocht naar de Groene Poort. Geniet van de natuurlijke schoonheid en biodiversiteit die dit gebied zo uniek maken. Ook geschikt voor kleine Freek Vonkjes.

En voor de liefhebbers van muziek en gezelligheid zal er een Shantykoor aanwezig zijn om het evenement op te vrolijken met lekkere meezingers.

Kom op zaterdag 2 september naar het EIC in Rozenburg en laat je verrassen tijdens Expeditie EIC! De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Evenementdetails:
Datum: Zaterdag 2 september
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Educatief Informatiecentrum Mainport Rotterdam, Noordzeeweg 6, Rozenburg

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.