Favoriet
Terug naar overzicht

Evides Waterbedrijf op de Kop van Zuid

Details

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Kadeprogramma
Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf is ook dit jaar weer aanwezig met een stand bij de Wereldhavendagen, voor jong én oud. Zo vertellen we je graag meer over de manier waarop ons kraanwater gemaakt wordt en kan je een flesje vullen met fris Rotterdams kraanwater.

De jongere bezoekers zijn van harte welkom om te spelen. Zo leren ze spelenderwijs meer over ons zuiveringsproces. De winnaars van het spel ontvangen een klein geschenkje.

Je vindt onze stand op de Wilhelminakade, en dan specifiek op de kop aan het Koninginnenhoofd. Dit staat tegenover Hotel New York. Kom meer te weten over Evides Waterbedrijf en waarom kraanwater zo duurzaam en gezond is.

Aanwezig met de stand op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september van 10:00 tot 18:00 uur. Binnen deze tijden kan het ‘van bron tot kraanspel’ worden gespeeld.

Demo van de Evides drinkwaterboot
Kom een kijkje nemen bij De Wilhelminakade waar Evides schippers een demonstratie verzorgen en laten zien hoe je drinkwater levert. Vanaf de tribune het beste uitzicht!

De demonstraties zijn te bewonderen op de volgende tijden:

  • Vrijdag 2 september – 13.20 – 14.00
  • Zaterdag 3 september  – 10:40 – 11:00
  • Zondag 4 september –  12.05 – 12.25


Langs de looproute vindt u een aantal van de vaste Evides watertappunten.
Hier kunt u uw eigen bidon of fles vullen met gezond en fris kraanwater. Op zoekkaartje vindt u de exacte locaties van de drinkwatertappunten. Proost en graag tot ziens, bij de Wereldhavendagen!

Bijzonderheden

Group
Rolstoelvriendelijk
Kop van Zuid
Koninginnenhoofd 1
3072 AD, Rotterdam
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.