Favoriet
Terug naar overzicht

Samen voor grote uitdagingen

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Equans
jobs

Equans is wereldleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale beursgenoteerde Bouygues groep. Wereldwijd zijn er 90.000 medewerkers actief in 20 landen. De internationale jaaromzet van Equans bedraagt meer dan €17 miljard. Met 6.000 medewerkers realiseert Equans Nederland een omzet van 1,1 miljard euro. We ontwerpen, bouwen, beheren, innoveren, financieren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Ook zetten we duurzame oplossingen op maat in om de gebouwen, installaties, systemen en processen van onze klanten te optimaliseren. We helpen onze klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie.

Vanuit ons kantoor in Rotterdam leveren wij hoogwaardige technische diensten en integrale oplossingen om de industriële assets van onze klanten duurzamer en efficiënter te laten opereren. Van basisontwerp tot exploitatie en alles daar tussenin; wij maken de slag van (be)denken naar doen. Deze missie maakt West Industrie iedere dag waar bij klanten in de (Petro)Chemie, Food & Pharma, Op- en Overslag en Energie & Afval.

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden we belangrijk bij Equans. Onze mooie projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers zorgen ervoor dat jij je bij ons nooit hoeft te vervelen. Een tevreden klant bezorgt jou een glimlach op je gezicht, net als je collega’s. Want op je collega’s kun je rekenen en met hen is elke dag een leuke werkdag. We zijn aanpakkers en geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?

Ga met onze collega’s uit de praktijk in gesprek over de boeiende projecten die wij uitvoeren binnen Equans en hoe jij hier onderdeel van uit kan maken. Bij Equans zijn we altijd op zoek naar talent en ervaring. We waarderen vakmanschap en inzet en vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden goed zijn. Ook hebben we aandacht voor een positieve werk-privébalans. Daarnaast bieden wij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie, maar ook daarbuiten.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.