Favoriet
Terug naar overzicht

De wereld van werk ontdekken, doe je via Randstad

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Randstad – uitzenden & vaste banen

Randstad helpt jou verder: of het nu jouw eerste baan is of juist om een carriere-switch gaat, wij denken met jou mee. Niet alleen bieden wij jou een uitgebreid overzicht van alle soorten en maten aan banen in Rotterdam en omgeving, ook denken we samen met jou na over welke baan of welke werkgever het beste bij jou past. Dat kan zowel een tijdelijke baan betreffen of een vaste baan, waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever.

Of lijkt het jou leuk om bij Randstad te werken? Als intercedent is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je in gesprek met werkzoekenden om samen met hen na te denken over hun volgende baan. Het andere moment krijg je een rondleiding bij een bedrijf in de Rotterdamse haven en ervaar je hoe het is om daar als werknemer aan de slag te gaan. Jij bent de spil tussen de werkzoekenden en de bedrijven en probeert iedere dag weer een mooie match te maken.

Ons team van intercedenten dat aanwezig is tijdens Match vertelt jou graag over alle mogelijkheden om voor of via ons te werken.

 

Seminar ‘Solliciteren doe je zo’

Wij nodigen jou van harte uit om tijdens onze seminar ‘Solliciteren doe je zo’ meer te horen over het solliciteren van vandaag de dag. Op een leuke doch inhoudelijke manier vertellen we jou over de do’s and don’ts van solliciteren, wat er wel en niet op je CV mag staan en hoe je voorbereid naar een sollicitatiegesprek gaat.

Inschrijven voor deze workshop? KLIK HIER

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.