Favoriet
Terug naar overzicht

Ontmoet Kapitein Panda en ontdek de wereld van een containerrederij

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
COSCO Shipping Lines (Netherlands) B.V.

Kom en ontmoet ons COSCO Shipping team en onze Kapitein Panda op de Parkkade in Rotterdam. Als je meer wilt leren over wie COSCO Shipping Netherlands is en wat wij te bieden hebben, ontmoeten wij je graag op onze stand.

Onze Kapitein Panda is speciaal vanuit het verre China aan boord van een COSCO Shipping naar Rotterdam gekomen om wat oude vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. We kijken ernaar uit om je te zien en samen een gezellige dag te beleven. Kom je een leuke foto maken met onze Kapitein Panda?

Verder kan je onze scheepsmodellen komen bewonderen en vragen stellen aan specialisten die u alles kunnen vertellen over onze schepen en onze containerdiensten. Graag vertellen wij je meer over de werking van een rederij en hoe we medeverantwoordelijk zijn voor een vlotte en efficiënte goederenstroom die de wereld rond gaat.

Ben je benieuwd naar hoe wij gekoelde goederen verschepen naar de andere kant van de wereld? Wilde je altijd al eens een kijkje nemen in een reefer? Kom dan zeker langs bij onze stand en stap binnen! Hier kan je een blik achter de schermen werpen en ontdekken hoe een reefercontainer werkt.

Tevens kun je een kans wagen aan ons ‘Rad van fortuin’ om een leuke prijs te winnen. Met een draai aan ons rad kom je thuis met een leuke herinnering aan COSCO Shipping en de Wereldhavendagen van 2023.

Wij nodigen je graag uit bij onze stand aan de Parkkade, waar we je graag meer vertellen over wat wij doen. Voor de kinderen zijn er leuke prijzen te winnen en kunnen zij met Kapitein panda op de foto.

Group
Rolstoelvriendelijk
Parkkade
Parkkade 1
3016 GN, Rotterdam
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.