Favoriet
Terug naar overzicht

C. Steinweg Group

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
C. Steinweg Group

Op zoek naar een hoofdrol in de haven? Kom langs bij Steinweg op vrijdag 1 september tijdens MATCH in het Nieuwe Luxor Theater. Bij Steinweg weten we van aanpakken en liggen de kansen voor het oprapen. Van havenwerk tot werken op de kraan en van expediteur tot IT. We bieden je veelzijdige functies in een bijzondere omgeving, de mooiste haven van de wereld. Houd jij van aanpakken en zoek je een uitdagende baan? Dan ben je bij Steinweg aan het juiste adres.

Onze collega’s gaan graag met je in gesprek. Welke kant wil jij op? Hoe wil jij je ontwikkelen? En wat vind jij belangrijk in je nieuwe baan?

Ben jij klaar om in de haven te werken? Join the Club!

 

Over Steinweg

Steinweg is een internationale logistieke organisatie die opslag, overslag, expeditie, chartering en andere logistieke diensten aanbiedt. Op strategische locaties over de hele wereld vind je onze kantoren, magazijnen en terminals. Daar verwerken onze deskundige en ervaren medewerkers de vracht van onze klanten met de grootst mogelijke zorg. Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg Group zijn de goederen van onze klanten in de beste handen.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.