Favoriet
Terug naar overzicht

Blijf jij staan bij windkracht 8?

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
Sif

Krijg meer te horen over het productieproces van Sif en bewonder onze grote gele transition pieces van dichtbij. Blijf jij staan bij windkracht 8? Stap in de wervelwindcabine en maak kans op een mooie prijs!

De wereld is in beweging. Sif helpt de energietransitie vorm te geven. Letterlijk. Sif maakt het fundament voor de windmolens op zee. De duurzame visie zit in ons hoofd en in ons hart, maar het zijn de handen die het waarmaken.

Windenergie heeft de toekomst. Windmolens op zee renderen beter dan op land. Onder zeeniveau ligt een stukje technisch vernuft. Het fundament van staal onder een windmolen heeft indrukwekkende afmetingen: deze buis kan wel 120 meter lang zijn en heeft een gemiddelde doorsnede van 9 tot 11 meter.

Van engineering tot walsen en lassen; er komt veel technische kennis en kunde kijken bij het maken van zo’n enorme stalen buis. Daarvoor is een sterk staaltje teamwork nodig. Samen produceren we zo’n 200 buizen per jaar. Elk fundament is – afhankelijk van zijn positie op zee – uniek ontworpen en weegt gemiddeld zo’n 1500 ton.

Ontdek jouw potentieel in de energietransitie en wordt onderdeel van de Sif-pack! We zoeken gedreven teamspelers die het verschil willen maken. Stap in de wervelwindcabine en maak kans op een mooie prijs!

Onze prachtige transition pieces zijn op werkelijk formaat te bekijken aan de Parkkade. In de stand staat een wervelwindcabine, omgebouwd tot mini TP.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.