Favoriet
Terug naar overzicht

Bezoek de breakbulk experience bij Broekman Logistics

Details

Combined Shape
Za. 2 Sep 2023
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 03:00 uur)
Excursies
Broekman Logistics
Tickets vanaf €9

Broekman Logistics biedt wereldwijde logistieke service oplossingen via internationale kantoren over de hele wereld. De kantoren zijn gevestigd in West- en Centraal-Europa, Zuid- en Oost-Azië. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van partners en agenten over de hele wereld opgebouwd om onze klanten te ondersteunen in de logistiek van deur tot deur.

Wij bieden Value Added Logistics (VAL) en Value Added Services (VAS), en zijn gespecialiseerd in het verwerken en opslaan van complexe, zware of gevaarlijke producten en het efficiënt transporteren daarvan.

In Rotterdam beschikken wij over een Heavy Lift Centre dat in directe verbinding staat met een kade die is ingericht voor offshore en heavy lift cargo. We hebben de mogelijkheid om schepen met lading tot 1.800 ton te (ont)laden en beschikken over een loods waar we lading tot 700 ton kunnen ophalen. De ruime bassins van deze haven zorgen ervoor dat zelfs de grootste schepen hier 24 uur per dag kunnen binnenvaren en vertrekken. Deze terminal is ideaal voor het vervoer van complexe en zware lading van en naar locaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en daarbuiten.

Wilt u het heavy-lift center en breakbulk cargo met eigen ogen zien? Kom ons dan bezoeken tijdens de Wereldhavendagen!

Bijzonderheden

Voorafgaand aan de excursie ontvang je een mail waarin wordt gevraagd om persoonsgegevens van jezelf en je mede bezoekers door te geven. Na aanlevering dienen wij deze gegevens in bij het betreffende excursie bedrijf. Zij verwerken dit voor veiligheidsredenen in hun aanmeldsysteem voor toegang tot de bedrijfslocatie. Deze gegevens worden na de excursie verwijderd uit het aanmeldsysteem.

Tickets

za. 2 sep 2023
09:15 - 12:15
za. 2 sep 2023
12:15 - 15:15
Busexcursie
Vertrekplaats: Willemsplein - Excursiebusstation, 3016 DR, Rotterdam
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.