Favoriet
Terug naar overzicht

Bezoek BAM Infra Nederland bij MATCH

Details

Combined Shape
vr. 2 Sept
MATCH
BAM Infra Nederland
Schrijf je in via deze link!

Event: Seminar 10.15 – 10.45 uur | Lantaren Venster | BAM over duurzaam bouwen en het werk in en rond de Rotterdamse haven

Als BAM willen wij onze voetafdruk verkleinen en duurzame omgevingen creëren.  Wij laten zien hoe wij stappen zetten in de emissieloze bouwplaats. Wij willen de meest circulaire bouwonderneming van Nederland worden. Hoe willen wij deze ambitie bereiken? Kom naar ons seminar.

Op zoek naar een stage, afstudeerplek of startersfunctie?

Of je nu bezig bent met een MBO, HBO of universitaire opleiding, bij BAM vind je interessante stage- en startersposities. Studeer jij bijvoorbeeld bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of technische bedrijfskunde? Dan biedt BAM genoeg mogelijkheden. BAM heeft stage- en afstudeerplekken voor met name technische studenten. Maar ook voor de studies logistiek, economie, bedrijfskunde, milieukunde, veiligheid, ICT, HR, recht, marketing en communicatie heeft BAM regelmatig stage- en afstudeerplekken en ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij BAM werken we met stage-op-maat. Dat wil zeggen dat ons stagebureau aan de hand van jouw wensen op zoek gaat naar een plek binnen BAM. Het enige wat jij hoeft te doen is solliciteren op de stage-op-maat vacature van jouw opleiding en wij gaan direct aan de slag.

Welke informatie hebben wij, naast jouw CV, nog van jou nodig? Vertel ons:

– De periode waarin je stage moet lopen

– In welk vakgebied, binnen jouw opleiding, jij je wilt oriënteren

– De gewenste maximale reisafstand naar jouw stageplek

– De eisen die school aan jouw (afstudeer)stageplek stelt

Bezoek onze stand tijdens dit event of ons seminar. Tot dan!

Group
Rolstoelvriendelijk
Lantaren Venster
Otto Reuchlinweg 996
3072 MD, Rotterdam
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.