Favoriet
Terug naar overzicht

Bereik nieuwe hoogten in je loopbaan bij Bilfinger!

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
Bilfinger
jobs

Bij Bilfinger zijn de carrièremogelijkheden eindeloos. Zo kan je bij ons aan de slag als aankomend steigerbouwer, isolatiemonteur, pijpfitter, lasser, industrieel vakman rope access of schilder waarbij je de kneepjes van het vak worden geleerd. Een vooropleiding heb je daarbij niet (altijd) nodig, wel motivatie en een beetje handigheid. Wij bieden verschillende mogelijkheden om gelijk om als steigerbouwer, schilder, isolatiemonteur of rope access technician in de praktijk aan de slag te gaan en te leren terwijl je werkt. Voor lassen of pijpfitten heb je wél een vooropleiding nodig of kun je bij ons aan de slag in een BBL-traject.

Kijk voor alle vacatures bij Bilfinger op jobs.bilfinger.com

Ben jij er klaar voor om leiding te geven? Bij Bilfinger kan je in een sneltreinvaart doorgroeien naar projectleider als trainee. We zoeken daarvoor kandidaten met een technische opleiding zoals MBO4/HBO werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.

Bij Bilfinger sta je nooit stil; van vakopleidingen tot bijscholing, we zorgen ervoor dat jouw loopbaan een vogelvlucht neemt. Met 1.900 medewerkers in Nederland en België die werken om de grootste bedrijven in de Nederlandse en Belgische industrie efficiënter en duurzamer te maken, is er altijd wat te leren. Of je nu door wil groeien in je functie, of je juist wil verbreden met kennis van andere vakken; jouw ontwikkeling staat centraal. Samen… bereiken we nieuwe hoogten.

Tijdens MATCH ga je in gesprek met onze HR business Partners die je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden bij Bilfinger.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.