Favoriet
Terug naar overzicht

Beleef het creatieve M4H gebied in Rotterdam tijdens MOMO Fabrique Festival

Details

Combined Shape
Za. 2 Sep 2023
Meer te doen in de stad
Tickets

Beleef het creatieve M4H gebied in Rotterdam door de lens van Motel Mozaïque tijdens MOMO Fabrique Festival. Met een dag en nacht vol elektronische muziek, kunst, performances, guided tours en food. Er zijn live-sets en dj-sets op verschillende locaties, van Weelde en Brutus tot aan de Citrusveiling en de Fruitvis. Het programma start om 17.00 en eindigt diep in de nacht. Dit zijn de eerste namen van de muziek line-up (more to be announced!):

Aili / Call Super / comforter2 / gaiko (live) / HUNEE / Ishtar Bakhtali / JJAQ / Loradeniz (live) / Nedda Sou / R3LN4CHT / Salami Rose Joe Louis / Seb H. / Suze Ijò / AND MORE TO BE ANNOUNCED

Aansluitend is er overdag op zaterdag 2 september het gratis toegankelijke MOMO Playground, waarbij makers en ondernemers uit het M4H gebied je meenemen in kijkje achter de schermen van hun werk.

MOMO Fabrique 2023 is een festival in het M4H-gebied dat tijdens de Wereldhavendagen (1,2 en 3 september) wordt georganiseerd. Het M4H-gebied in Rotterdam is één van de meest bijzondere culturele gebieden in Nederland. Er zijn kunstenaars, makers en clubs gevestigd. Daarnaast is het een gebied wat in de afgelopen jaren én in de komende jaren een grote transformatie door zal maken. Het is de speeltuin voor Urban Development. Met MOMO Fabrique Festival laten we dit havengebied in al zijn creatieve kanten zien: van het ondernemerschap tot aan ‘de sound van M4H’.

Combined Shape
Betaald
M4H-gebied
Marconistraat 43
3029 AH Rotterdam, Rotterdam
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.