Favoriet
Terug naar overzicht

Beleef de avondshow op de Amazone inclusief DJ en fingerfood

Details

Combined Shape
Za. 2 Sep 2023
Combined Shape
19:00 uur (duurt 04:00 uur)
Excursies
Rondvaarten
De Amazone
Tickets vanaf €79

Ook dit jaar vaart de Amazone weer mee tijdens de wereld haven dagen op 2 september 2023.

De Amazone is een klassieke driemaster welke gebouwd is in 1927 als een van de eerste motor zeilschepen. Door het motoriseren van de tot dan toe zeilende vrachtschepen werd meer continuïteit gebracht in de vloot. De Amazone werd in latere jaren omgebouwd tot passagiersschip, maar de originele details zijn nog steeds zichtbaar. Er varen in Nederland nog maar enkele klassieke driemasters waarvan de Amazone er een is.

Tijdens de haven dagen laten we ons schip graag zien aan de bezoekers van de Wereldhavendagen. Echter gezien de verschillende shows op het water, blijft onze vaartijd beperkt tot 1,5 uur. Hierna leggen we aan, zodat iedereen aan boord van ons schip optimaal kan genieten van alle shows en het vuurwerk, welke recht voor ons schip plaatsvinden.

We boarden om half zeven en uiterlijk zeven uur vertrekken we, waarna we om half negen aanleggen.

Beleef de Wereldhavendagen vanaf het zeilschip de Amazone

Bijzonderheden

De Amazone is een traditioneel zeilschip, met veel zitplaatsen binnen, maar buiten zijn de zitplaatsen beperkt door haar drie grote masten en tuigage. De aanwezig zitplaatsen houden we beschikbaar voor mensen welke moeilijk ter been zijn. Op de dekhuizen is  echter voldoende ruimte om plaats te nemen en te genieten van alle shows op het water.

Voor de zaterdag avond is het schip omgebouwd als feest lokatie inclusief DJ dit betekend dat er de gehele avond (luide) muziek wordt gespeeld. Deze tocht is inclusief fingerfood exclusief drank.

Bij de verschillende barren, zijn diverse wijnen en frisdrank te bestellen.

Tickets

za. 2 sep 2023
19:00 - 23:00
Bootexcursie
Combined Shape
Betaald
Veerhaven links naast de Roei en Zeilvereniging
Veerkade 1
3016 DD, Rotterdam
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.