Favoriet
Terug naar overzicht

Ontdek de wereld van sojabonen en onze bulkterminal in Virtual Reality!

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
ADM Europoort BV

Ontdek de wereld van sojabonen en onze bulkterminal in Virtual Reality!

Bij ADM Europoort start de voedingsmiddelenindustrie want wij verwerken 24/7 sojabonen tot olie en proteïne voor vleesvervangers en diervoeding. Op onze stand kun je via een VR bril een kijkje nemen in onze kraan, bulkschip en onze fabrieken. Ook demonstreren wij onze loswerkzaamheden met een grijper van 4×4 meter via een kraan op het water aan de kade. Dat wil je niet missen!

Natuurlijk vertelt onze crew je alles wat je moet weten om bij ons te werken als operator of engineer en ben je welkom voor een rondleiding door onze fabrieken. Op de stand kun je je hiervoor aanmelden door je gegevens achter te laten.

Bij ADM Europoort zijn ruim 340 collega’s werkzaam in onze bulkterminal opslag, crush- en extractiefabriek, raffinaderij en soja-proteine-concentraat fabriek. Deze afdelingen worden ondersteunt door ons chemisch – en microbiologisch laboratorium, onderhoud- en SHEQ-afdeling. Op ons kantoor werken medewerkers voor onze logistieke afdeling, de administratie en de procesautomatisering.

Wij zijn er trots op dat ADM Europoort een van de grootste fabrieken van ADM wereldwijd is en als doorvoer locatie in Rotterdam cruciaal is voor onze partners en andere fabrieken in Europa.

Raad jij hoeveel bonen er in onze helm zitten? Dan win je duurzame prijzen!
Je kunt onze kraan haast niet over het hoofd zien op de parkkade bij de Marine!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.