Favoriet
Terug naar overzicht

A2B-online MATCH

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
A2B-online
Jobs

A2B-online is een jonge, ambitieuze logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het verzenden van ladingen tussen Europa en Groot-Brittannië. Als transportbedrijf bieden wij aan onze klanten een professionele en flexibele service voor volle- en deelladingen. Wij verzenden goederen met onze eigen trailers, containers en schepen.

Eén van onze belangrijkste kernwaarden is dat de mens centraal staat. Wij zijn nauw betrokken bij onze medewerkers en hechten veel waarde aan een prettige werksfeer. Als collega’s klaren we samen de klus en zetten we ons 100% voor elkaar in. We groeien hard en willen dat medewerkers met ons meegroeien en zich thuis voelen. Onze medewerkers bieden wij graag alle ruimte en begeleiding om te werken aan zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan werken in een omgeving waarin respect en eerlijkheid de basiswaarden zijn. Bij A2B-online mag iedereen zichzelf zijn!

Your Ambition Our Future

We zijn altijd op zoek naar leuke collega’s. Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij A2B-online? Stuur dan een berichtje naar onze HR Manager Paul Bosma: [email protected]

Bijzonderheden

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.