Een bruisend opleidingsinstituut

De Rotterdamse haven bruist! Nergens anders in Nederland zie je zoveel bedrijvigheid. De haven van Rotterdam is de toegangspoort tot Europa; een internationaal logistiek knooppunt waar schepen binnenvaren, containers vol goederen worden op- en overgeslagen en vrachtwagens en treinen af- en aanrijden. Dat is allemaal mogelijk dankzij meer dan 180.000 mensen in talrijke verschillende beroepen. Van schipper, machinist, procesoperator of sjorder tot douanier, magazijnmedewerker, logistiek planner of vrachtwagenchauffeur. STC Group biedt opleidingen aan voor mensen -van student tot professional- die van betekenis willen zijn in de dynamische wereld van scheepvaart, transport, logistiek, haven en industrieel complex.

Een bruisende wereldhaven kan niet zonder een bruisend opleidingsinstituut

Aanbod onderwijs
STC Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, logistiek, transport en havenindustrie en biedt onderwijs aan op vmbo-, mbo-, hbo- en masterniveau. Daarnaast biedt STC Group ook opleiding en training voor volwassenen aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, maar de organisatie is ook internationaal actief met locaties op vrijwel ieder continent.

Visie op leren
Het doel van STC Group is mensen een leven lang te helpen de juiste combinatie van kennis en vaardigheden te ontwikkelen voor een succesvolle loopbaan. Dat begint bij jongeren die nog aan het begin staan van hun carrière, maar blijft gelden als ze ervaren professionals zijn die bij willen blijven of verder willen groeien in hun vakgebied.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.