Nautische shows overdag

Op een afgebakend terrein op de Nieuwe Maas vinden tijdens de Wereldhavendagen indrukwekkende nautische demo’s plaats. Actie op het water zoals je het nog nooit gezien hebt! Diverse bedrijven geven shows over reddingswerkzaamheden, een calamiteitenshow, een demonstatie over anti-piraterij, noem maar op!
Daarnaast toont de Koninklijke Marine hier hun skills en laten zij zien hoe onder andere parachutisten en de commando’s omgaan met incidenten die voorkomen op open water. Laat je imponeren door deze gedurfde acties en zorg dat je je goed vasthoudt als de helikopter over het water voorbij suist.

Avondshow

Op het water van de Nieuwe Maas voor de Erasmusbrug, ter hoogte van de Cruise Terminal, vindt op de zaterdag de avondshow van de Wereldhavendagen plaats. Langs de kades aan de noord- en zuidkanten van de Maas, heb je een prachtig uitzicht op deze spectaculaire avondshow. De avondshow staat altijd garant voor veel spektakel. Elk jaar is het genieten van de schepenparade, een groot drijvend showtheater en natuurlijk een spetterend vuurwerk.

Mooie foto’s gemaakt van de 2022 editie? Deel je mooiste foto’s met #wereldhavendagen en tag ons!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.