Stel je
poorten
open

Open je bedrijfsdeuren door middel van een excursie en genereer bekendheid bij het publiek. In een krappe arbeidsmarkt is dit de kans om je tevens als potentiële werkgever te profileren. De bedrijfsbezoeken zijn al jaren een populair onderdeel van het programma van de Wereldhavendagen.
Daarnaast zijn er exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen. Een enorme diversiteit in aanbod voor een breed publiek.

Het tarief voor deelname is inclusief:

  • Organisatie van de excursie tot aan de bedrijfspoort (publieksvervoer, ISPS voorwaarden, publieksbegeleiding met ervaren havengids, kaartverkoop)
  • Uitnodiging voor één directeur tijdens openingsreceptie van de Koninklijke Marine op basis van beschikbaarheid. De receptie vindt plaats op donderdag 31 augustus 2023. De stichting Wereldhavendagen mag nodigen op basis van beschikbare plaatsen;
  • 2 Kaarten voor de WHD Experience op zaterdagavond 2 september 2023;
  • Vermelding op website met bedrijfsprofiel en programmapagina.

De Stichting Wereldhavendagen regelt de logistiek rondom het bezoek inclusief het voldoen aan de gestelde ISPS voorwaarden. De groep bezoekers komt op een afgesproken dag en tijd op de bedrijfslocatie voor een rondleiding en eventuele presentatie over het bedrijf. De dag(en), tijdstip(pen) en duur van de excursie zijn in overleg. Daarnaast is het mogelijk om een speciaal jongerenprogramma te organiseren zodat deze doelgroep kennis kan maken met wat er zich in de haven afspeelt.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.