Deelnemen 2020

Ben je na deze editie van de Wereldhavendagen ook enthousiast geworden en wil je met jouw bedrijf deelnemen in 2020? Neem dan contact op!

 

Op en aan de diverse kades in het centrum van Rotterdam presenteert jouw (haven)bedrijf zich drie dagen op een unieke manier. Als partner ben je onderdeel van het programma en maak je het publiek enthousiast. Het inhoudelijke verhaal kan ondersteund worden met bijvoorbeeld een schip aan de kade of aanvullend materieel op de kade. Een ideale manier om deel te nemen met name in het  kader van ‘license to operate’ en personeelswerving.

Inclusief in het partnerschap is:

  • Communicatie via de platformen van de Wereldhavendagen;
  • Enthousiast publiek op de kades;
  • Basisplek op de kade die verder aangekleed of uitgebreid kunnen worden;
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met een schip.

Neem contact op met Froukje Fikkers via f.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06-11478314 om partner te worden.

Samen met de partners in de haven realiseren we een programma met excursiebezoeken waarbij het voor de bezoekers mogelijk is de (haven)bedrijven te bezoeken en een kijkje achter de schermen van de moderne wereldhaven van Rotterdam te krijgen.

Het biedt deelnemende (haven)bedrijven de mogelijkheid om meer betrokkenheid te generen bij het publiek en om de organisatie als potentiele werkgever te profileren. Inmiddels zijn de bedrijfsbezoeken een jarenlang gewild programmaonderdeel bij het publiek tijdens de Wereldhavendagen!
De organisatie van de Wereldhavendagen verzorgt de logistiek om de bezoeker tot aan de bedrijfspoort te brengen inclusief het voldoen aan de gestelde ISPS voorwaarden. Veelal komt de groep met bezoekers op een afgesproken dag en tijdstip op de bedrijfslocatie voor een rondleiding en eventuele presentatie over het bedrijf. De dag(en), tijdstip(pen) en duur van de excursie zijn uiteraard geheel in overleg. Daarnaast is het mogelijk in overleg speciale jongerenexcursies te organiseren om deze doelgroep kennis te laten maken met wat er zich in de haven afspeelt.

Ook exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen worden voor het publiek georganiseerd in het weekend van de Wereldhavendagen. Een enorme diversiteit aan aanbod met voor ieder wat wils.

Neem contact op met Rosalie de Paepe via r.depaepe@wereldhavendagen.nl of 06-15315617 om partner te worden.

Op spectaculaire wijze worden de dagelijkse werkzaamheden, die normaliter alleen in het havengebied en op zee plaatsvinden, in het centrum van Rotterdam getoond. Uniek is dat dit alleen in het weekend van de Wereldhavendagen van zo dichtbij te bekijken is.

De activiteiten en demonstraties op het water worden tijdens de Wereldhavendagen altijd prominent belicht in de media en bieden daarom uitstekende mogelijkheden aan deelnemende (haven)bedrijven om activiteiten en speciale vaartuigen extra onder de aandacht van het publiek te brengen.

Nieuwe Maas en Rijnhaven

De Wereldhavendagen biedt onder andere een opvallend en afgebakend demonstratiegebied in het centrum aan de Nieuwe Maas, voorzien van een professionele speaker, registratie op grote schermen en de ondersteuning van een nautische regisseur.

In de Rijnhaven is er volop mogelijkheid voor watersportactiviteiten- en wedstrijden. Ieder jaar vinden er diverse leuke activiteiten plaats op het ‘rustige’ water in één van de oudste havens van Rotterdam.

Organisaties en bedrijven die hun activiteiten op het water willen demonstreren zijn van harte welkom. Deelname aan het programma op het water is vrijwel in alle gevallen gratis. Een financiële bijdrage wordt gevraagd aan bedrijven die een commercieel doeleinde hebben.

Neem contact op met Rosalie de Paepe via r.depaepe@wereldhavendagen.nl of 06-15315617 om partner te worden.

Waar bedrijven, studenten en young professionals elkaar vinden.

Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn: elke dag zo’n 180.000. Door de constante groei van bedrijvigheid en door onder andere de aanleg van Maasvlakte 2 is er altijd veel vraag naar nieuwe krachten. De verwachting is dat er tot 2030 ruim 10.000 nieuwe banen in de haven bijkomen.
Daarom organiseert Stichting Wereldhavendagen ‘Match’. Dit is hét evenement tijdens de Wereldhavendagen voor studenten en young professionals om kennis op te doen over de arbeidsmarkt en mogelijke toekomstige bedrijven te ontmoeten. Tijdens het evenement buigen we ons samen met partners over diverse vraagstukken op de arbeidsmarkt en hebben bedrijven de kans zich te presenteren aan studenten en publiek.
Deze dag is vol met inhoudelijke parallelle kennis-sessies en seminars opgezet door diverse partners, een intieme arbeidsmarkt in de centrale foyer en een afsluitende netwerkborrel. De dag wordt bezocht door mbo-, hbo- en wo-studenten en tevens door young professionals. Maak tijdens ‘Match’ kennis met de toekomstige medewerkers van diverse opleidingen. De jonge bezoekers zijn op zoek naar een match op de arbeidsmarkt en maken graag kennis met je bedrijf. Een mooie kans om de vacatures in jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij studenten en starters!

Er zijn verschillende manieren om partner te worden:

Voor meer informatie neem contact op met Froukje op 06-11478314.

De Wereldhavendagen is hét moment om op pad te gaan met klanten, personeel of andere gasten. Pegasus Events, onze partner op het gebied van bedrijfsevenementen, ontwerpt events speciaal voor jou, waarbij de haven en jouw wensen samen komen. We helpen je om de samenwerking tussen jou en je relaties te versterken. Voorbeelden van evenementen zijn:

Graag vertellen wij je meer in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met Froukje Fikkers (Wereldhavendagen) via  06-11478314 f.fikkers@wereldhavendagen.nl of met Annemieke Kok (Pegasus Events) op 010-4135951.

Wereldhavendagen is op zoek naar sponsoren

De Wereldhavendagen komt tot stand door samenwerkingen met sponsoren en partners. Wil jij samen met ons dit unieke evenement nog verder uit bouwen? Met jouw financiële bijdrage kunnen we het publiek op een aansprekende wijze met de Rotterdamse haven kennis laten maken. Sponsoren en partners stellen ons ook in staat om de zichtbaarheid van het evenement verder te vergroten.

Sponsormogelijkheden

De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren. Hiervoor zijn een aantal sponsorpakketten ontwikkeld.

Sponsoren in natura

Bedrijven die ons in natura willen ondersteunen zijn zeer welkom. Voorbeelden van materialen die we veel gebruiken zijn: containers, pontons, kranen en sleepboten. En ook voor sponsoring in natura hebben we aantrekkelijke tegenprestaties.

Graag vertellen we je hier persoonlijk meer over, zodat we op maat de juiste vorm van sponsoring kunnen samenstellen. Neem gerust vrijblijvend contact op met Froukje Fikkers via f.fikkers@wereldhavendagen.nl of op 06-11478314.