Wat nog meer in de stad

Naast alle activiteiten van de Wereldhavendagen is er in het weekend van 2, 3 en 4 september nog meer te beleven in de stad.

Ben je helemaal op de hoogte van wat er mogelijk is voor jouw toekomst in de haven? Heb je ‘way out’ gevonden tijdens de Real Life Game en heb je je laten verrassen door de spectaculaire nautische shows op het water? Dan kan je je nog verder dompelen in het Rotterdamse – deze evenementen vinden ook plaats in het weekend van 2, 3 en 4 september;

Shanty Festival
Op 2, 3 en 4 september 2022 zal het 18e Internationale Shantyfestival Rotterdam tijdens de Wereldhavendagen weer een feit worden. Op dit moment hebben zich 30 koren aangemeld om erbij te willen zijn. Uit Noorwegen begroeten we LANGESUND MANDSSANGFORENING en uit België zal SHANTYKOOR BLANKENBERGE van de partij zijn. De andere koren komen uit alle delen van Nederland.

Sinfonia Rotterdam Maritiem Concert
Het (gratis) Maritiem Concert is hét cadeau van Sinfonia Rotterdam aan onze stad.  Er staan bijzondere gasten op het programma, zoals sopraan Francis van Broekhuizen en zangeres en trompetist Serenad Bayraktar. Op het podium ziet u ook Jas Wolfert, zanger en prijswinnaar van het Prinses Christina Concours. Combineer dit alles met de toegankelijke klassieke werken van Sinfonia Rotterdam onder leiding van Conrad van Alphen en u bent bij hét openlucht muziekspektakel voor iedereen!

Maritiem Festival
Tijdens het Maritiem Festival is er voor de hele familie van alles te doen en te beleven in de museumhaven.

SencSenc & Metz
Senc Senc Senc & Metz wordt op zaterdag 3 september voor de 5e keer georganiseerd bij Beachclub Royal. Met de voetjes in het zand genieten van de heerlijke muziek, de ondergaande zon en een koud drankje. De ultieme setting voor een perfecte dag!

ALL CAPS
Van 4 tot en met 11 september 2022 is het zover! Dan is de vuurdoop van ALL CAPS! Helemaal nieuw zijn we natuurlijk niet; we hebben als POW! WOW! Rotterdam al diverse wijken omgetoverd met mooie muurschilderingen. Dit jaar strijken we opnieuw neer in Feijenoord.

Nacht van de Kaap
Geniet van de spetterende rock, pop, soul, ska en hiphop uit binnen en buitenland, dans op de beste beats van DJ’s uit alle contreien, laat je fêteren op de moeder aller foodcourts en spring in een warm bad vol Rotterdamse folklore tijdens de Ode aan de Nacht.

M4H
Zaterdag 3 september 2022 nemen we ze je mee op tour door M4H Rotterdam. Je ziet met welke uitvindingen en oplossingen creatieve en innovatieve makers werken aan de toekomst van onze stad en haven. En je ontdekt de leukste en lekkerste hotspots van dit moment! 

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.