Adverteren tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam

Eindelijk mogen we weer genieten van alweer de 44e editie van de Wereldhavendagen die vanaf 3, 4 & 5 september zal plaatsvinden in de Rotterdamse haven. Het zal een weekend vol beleving worden, waar men de Rotterdamse haven op diverse mogelijkheden kan gaan ontdekken.

Om extra zichtbaar te zijn gedurende de aankondiging van het evenement heeft Centercom een deel van haar netwerk, voor én tijdens het evenement, beschikbaar gesteld. Met ruim 36.000 reclamevlakken voorziet Centercom zowel (inter)nationale als landelijke én lokale culturele instellingen van succesvolle buitenreclamecampagnes. Samen vormen zij een groot landelijk gespreid medianetwerk en draagt Centercom bij aan het internationaal op de kaart zetten van de Rotterdamse wereldhaven.

Naast adverteren in de Rotterdamse haven biedt Centercom adverteerders ook de mogelijkheid om in de stad, op zowel Driehoeksborden, A0-Reclameborden als A0-Frames met de doelgroep te communiceren. Daarnaast zal het evenement ook gepromoot worden in de vorm van inspirerende én aantrekkelijke animaties. Die men kan bewonderen op de Horeca screens in de Rotterdamse horecagelegenheden. Onder het genot van een heerlijke kop koffie zullen deze je niet ontgaan!

Over Centercom
Met meer dan 20 jaar ervaring in de buitenreclame bedient Centercom de gehele Rotterdamse cultuur- en evenementenmarkt. Als buitenreclame-exploitant is Centercom marktleider op gebied van A0 formaat. Met haar netwerken biedt Centercom de kans om direct met de doelgroep te communiceren en is het een betaalbaar communicatieproduct voor de cultuur- en evenementenbranche. Adverteren kan zowel langs de weg, als in de supermarkt, of horeca.

Voor meer informatie, ga naar: https://centercom.nl

*Dit is een gesponsord artikel.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.