Inter-Techno ‘Onbetwist de machinespecialist’

Inter-Techno uit Apeldoorn en Zevenhuizen (ZH) is sinds de start in 1980 uitgegroeid tot de schranklader specialist van Nederland en is de grootste leverancier van Bobcat machines in Nederland

In 1997 verkregen wij daarnaast het exclusieve dealer schap van Atlas Wielladers, wat sinds vorig is omgedoopt in Weycor.

Daarmee vertegenwoordigen wij twee grote en sterke merken, waardoor wij met ons aanbod aan iedere vraag tegemoet kunnen komen.

Tijdens de Wereldhavendagen zullen wij een greep van onze machines tonen aan het publiek. De nadruk zal vooral liggen op onze Bobcat schrankladers. Deze machines worden veel gebruikt bij overslag werkzaamheden in verschillende havens. Deze machines kunnen met hun schrank functie 360 graden om zijn as draaien op hetzelfde oppervlak. Dat komt zeer goed van pas in krappe ruimtes, zoals het ruim van een schip. Buiten de schrankladers, graafmachines en verrekijkers levert Bobcat ook nog diverse aanbouwdelen. Ook deze zijn door Bobcat zelf ontwikkeld en van hoge kwaliteit.

Inter-Techno is ook sterk in maatwerk. Diverse machines worden door ons aangepast naar de werkzaamheden en wensen van onze eindklant. Zo hebben wij al diverse schrankladers aangepast voor werkzaamheden binnen een schip. We voorzien de schranklader van stootbumpers, gecertificeerde hijsogen en overdruk systeem.

Wij hopen je te zien bij de Wereldhavendagen 2017.

Tijdschema

  • vrijdag 1 september 201710:00 - 18:00
  • zaterdag 2 september 201710:00 - 18:00
  • zondag 3 september 201710:00 - 18:00

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Win een bijzondere 40e editie dopper

Win een bijzondere 40e editie dopper

30 november 2017

De Sint is in het land en heeft speciaal de echte havenfans iets achter gelaten bij Stichting Wereldhavendagen!…

Thema Wereldhavendagen 2018 is bekend!

Thema Wereldhavendagen 2018 is bekend!

16 november 2017

Rotterdam is de grootste haven van Europa. Het heeft een cruciale rol voor Nederland, maar ook een voorbeeldrol…

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine