Bezoek Alphatron Marine over het water

Altijd al willen ervaren hoe het is om kapitein op een schip te zijn? Op zaterdag 2 september opent Alphatron Marine haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in navigatie- en communicatieapparatuur aan boord. Vaar mee op een van onze geavanceerde bruggen met simulator of neem een kijkje in onze workshop waar de brug wordt geassembleerd voordat deze in het stuurhuis wordt geïnstalleerd. Neem letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen en waan je in onze maritieme wereld.
Uniek is dat de deze excursie over het water plaatsvindt. De boot van Veth Propulsion brengt over het water naar Alphatron Marine. Uiteraard komt u over het water ook weer terug naar het terrein van de Wereldhavendagen.

Alphatron Marine is een gerenommeerde leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordiger van de belangrijkste merken in de industrie en producent van unieke aanvullende producten op het JRC-portfolio. Diverse expertisecentra in Tokyo, Singapore, Houston en Rotterdam ondersteunen Alphatron Marine; een synergie die zorgt voor kwaliteit en innovatie voor eigenaren, operators en scheepswerven. De toekomst van de oceaan-, offshore- en riviernavigatie wordt hierdoor volledig geherdefinieerd.
Zie ook de mogelijkheid ons te bezoeken per bus.

Tijdschema

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws
Win een bijzondere 40e editie dopper

Win een bijzondere 40e editie dopper

30 november 2017

De Sint is in het land en heeft speciaal de echte havenfans iets achter gelaten bij Stichting Wereldhavendagen!…

Thema Wereldhavendagen 2018 is bekend!

Thema Wereldhavendagen 2018 is bekend!

16 november 2017

Rotterdam is de grootste haven van Europa. Het heeft een cruciale rol voor Nederland, maar ook een voorbeeldrol…

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

rotterdam-festivals koninklijke-marine